03 februar 2015

Google Earth Pro er blitt gratis

Google Earth har alltid vært gratis, men for dem som ønsker mer dybde og mer avansert funksjonalitet finnes det også en utvidet utgave kalt Google Earth Pro. Denne tilleggspakken, beregnet for profesjonelle brukere, har kostet 400 dollar i året. Nå melder selskapet at Google Earth Pro har blitt helt gratis.


Google Earth Pro har blant annet en avansert funksjon for måling og og tegning av bygninger i 3D, som for eksempel kan brukes til å planlegge landområder. Du kan også foreta areal- og radiusmålinger for å blant annet finne egnede områder for bestemte bygninger. Tjenesten lar deg skrive ut bilder i høy oppløsning, der den vanlige utgaven kun lar deg skrive ut i skjermoppløsningen. En annen fiffig funksjon er at muligheten til å lage egne «omvisningsvideoer» ved å ta opp 3D-visningsbilder som følger kameraets synsvinkel rundt omkring på kartet.


For å få tilgang skaffer du deg først en gratis lisensnøkkel ved å registrere deg her, og deretter kan du laste ned selve programmet fra Google Earth-siden.

Kilde: Tek.no

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism