06 desember 2006

Kloss for Kids

Ole Petter Wullum lanserer møbel-kolleksjonen "Kloss for kids" på Den internasjonale møbelmessen i Stockholm i januar 2007.

Barnestolen "Sjiraffen" har gripetak på hver side - lik snuten til en sjiraff. Stolen er laget i kryssfiner, et tynt, men sterkt materiale, og har overflate i plastlaminat. Sjiraffen skal også få et bord som kan hektes på i front, og flere tilleggsprodukter er på vei.

«Tassen» er et annet produkt i serien, en taburett der sitteflate stimulerer barnas motorikk. Den gir assosiasjoner til dyras verden, er lett å ta med seg, og blir dermed også en aktiv lekekamerat.

Fra før har Kloss utviklet «Kloss oppbevaring», et fleksibelt byggesystem av klosser med mange muligheter. I stolserien «Knerten og Lillebror» har Wullum utviklet søte, robuste stoler som passer store og små barn og personalet. Bordet «Folder» skal også settes i produksjon. Wullum har så langt funnet to produsenter som kan ta seg av produksjonen, den ene ligger i Danmark - den andre er Møbeltrend som ligger på Singsås.

- Møbeltrend er den eneste norske produsenten som har CNC-fresere - et robotisert, datastyrt produksjonsverktøy som sikrer høy og forutsigbar kvalitet, avslutter Ole Petter Wullum.


Møbler for minstemann

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism