- Jeg har ikke fått signaler om noen kjempekrise ennå, men det begynner å bli kritisk for mange små arkitektkontorer, sier president Jannike Hovland i Norske Arkitekters Landsforbund.
Arkitektbransjen har lagt bak seg en periode med oppdrag på "all time high".
- Nå normaliseres bransjen. Vi må ikke alltid innrette oss for vekst. En justering kan være sunt. Nå har man muligheten for å satse mer på kvalitet, sier Hovland, som mener "kjøret fra byggherrene" de siste årene har gått på bekostning av kvaliteten i arkitekturen.
- Det har vært mye tut og kjør. Byggherrene har ønsket mer av det samme, og resultatet har ofte vært lite vellykkede arkitektoniske løsninger.
Arkitektbedriftene
What’s Cooking: 6 Times Henrybuilt Elevated Modern Kitchen Design
-
Explore the beauty and utility of a "kitchen system" approach.
The post What’s Cooking: 6 Times Henrybuilt Elevated Modern Kitchen Design
appeared first ...
Legg inn en kommentar