02 september 2022

Håndverk+

Foto: Dag Sandven

Håndverk+ skal være en møteplass der håndverkere, designere og andre samarbeidspartnere kan finne hverandre, utvikle ideer og skape samarbeid på tvers av fag og bakgrunn. Håndverk+ har som mål å skape kunnskap om og interesse for vår rike håndverksarv slik at gamle teknikker og metoder blir med videre inn i fremtiden. Det vil bety nye næringsveier og flere arbeidsplasser.

– Interessen for høy kvalitet og godt håndverk er stadig økende. Å kunne vise frem det ypperste av norsk håndverk gir oss en mulighet til å være med helt i begynnelsen av verdikjeden til disse produktene. Stedsutvikling er vel så viktig for DOGA, da vi jobber nasjonalt. Ved å styrke de små bedriftene og de lokale håndverkerne øker potensialet for vekst, og med det muligheten til å gå fra å være en småprodusent til en hjørnesteinsbedrift, sier Anne Bull, leder av Fremtidens produksjon på DOGA

Ustillingen Håndverk + kan ses følgende dager:Torsdag 8. okt., kl. 17.00. NB: Kun Inviterte.
Fredag 9. okt., kl. 11.00-18.00
Lørdag 10. okt., kl. 11.00-17.00
Søndag 11. okt., kl. 11-00-16.00

– Vi har dyktige håndverkere, designere og produsenter i veldig mange ulike deler av landet. I tillegg til å utvikle nye arbeidsplasser kan hjørnesteinsbedrifter skape gode steder å være, øke turismen og bygge stolthet i lokalmiljøer -slik som arkitektur og matopplevelser gjør. Det meste av verdiskapning her til lands skjer jo utenfor Oslo, så selv om det er veldig spennende å få Vågå hit i forbindelse med årets utstilling, vil vi også veldig gjerne til Vågå, sier Anne Bull.

Les mer om Håndverk +

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism