13 november 2009

Visning av designfilmer

Norsk form inviterer til visning av filmene Logorama, Art & Copy og Objectified lørdag 21. november på DogA. Dørene åpner kl 15.30.

Program

  • 16.00 Filmvisning Logorama
  • 16.20 Filmvisning Art & copy
  • 17.45 Pause m/mat
  • 18.15 Filmvisning Objectified
  • 19.30 Panelsamtale
  • 21.00 Baren stenger
Billettpris kr 100,-

Logorama (2009)
Logorama er første kortfilm fra det anerkjente Franske designstudioet H5, som tidligere har stått bak videoer for bl.a Alex Gopher, Massive Attack, Goldfrapp, Röyksopp, m.fl.

Art & copy (2009)
Art & Copy er Doug Prays (Surfwise, Scratch, Hype!) dokumentar om reklame- og PR-bransjen og feltets mest innflytelsesrike og kreative hoder - folkene bak blant annet "Just Do It", "I Love NY", "Where's the Beef?", "Got Milk" og "Think Different". Møt virkelighetens Mad Men.

Objectified (2009)
Resigøren bak suksessen "Helvetica" er tilbake med en ny domumentar, denne gang om produktdesign. Objectified handler om alle de produktene og gjenstandene vi omgir oss med til daglig og de som designer dem. Vi får et innblikk i de kreative prosessene som ligger bak alt fra tannbørster til tech-gadgets. Filmen er den andre i rekken av Gary Hustwits "design-triologi".

Panelsamtale
Leif Verdu-Isachsen, Norsk Forms nye fagsjef for design, inviterer et knippe gjester til en diskusjon om designfeltet i forlengelse av visningen av Objectified.

Norsk Form - 21.11. kl. 15.30 Visning av designfilmer

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism