31 mai 2013

Superlading for Teslas elbiler i Norge

Kommende Teslaeiere har et usedvanlig engasjement. Nå har gravearbeid resultert i interessant nytt om norske Superchargers. Det er gode grunner til å ta det som god fisk.

Tesla kjører i racerfart i Norge, helst under radaren for ikke å skape for mye forventninger. Men det som kommende eiere av Model S har funnet av info, er det grunn til å feste lit til. I diskusjonstråden Detektivarbeid: Finne fremtidige Superchargers? ser vi resultatene av søk i postjournaler, telefonsamtaler, litt sladder her og der m.m.Elbil.no kan med sikkerhet fastslå at kommende eiere av Model S kan få Teslas dedikerte Superchargers  på følgende lokasjoner:

 

I tillegg bør det være stor optimisme for at det dukker opp to Superchargers på strekningen Oslo-Kristiansand. Så er vi mer avventende til om det så raskt blir Superchargers i retning svenske storbyer.

Når dette er operativt, er ennå uklart, men Tesla har sagt at laderne skal kunne brukes så fort deres biler leveres i Norge.

- Vi har en målsetting om at man neste sommer kan kjøre elbil fra Trondheim til Roma, sier Teslas Esben Pedersen til DN.no.


Kilde: Elbil.no

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism