28 august 2006

Prestisjetung pris til HÅG

HÅG ble tildelt den prestisjetunge Gold Award den 14. juni på NeoCon® 2006 i Chicago, USA. Den årlige NeoCon® som ble arrangert for 38. gang, er verdens største møbelmesse. Blant hundrevis av nyskapende produkter vant HÅG gull i sin kategori med det nye produktet: HÅG Conventio Wing.

Designjuryen ved NeoCon® valgte å gi prisen til HÅG Conventio Wing for nyskapende visuell design, høy kvalitet og den unike løsningen for bevegelse. Stolen kan resirkuleres og er Greenguard-sertifisert, og HÅG er en av de første produsentene i Europa som har bestått denne sertifiseringen. Dessuten, er stolen testet og godkjent i henhold til standardene EN13761 og ANSI/BIFMA, i tillegg til at den har 10 års garanti.

HÅGs Conventio Wing-serie er utviklet i slitesterke og lette materialer. Stolene er enkle å håndtere, flytte og vedlikeholde. De kan stables og er tilgjengelige i seks forskjellige farger, med eller uten møbelstoff. Du kan velge mellom 4 ben eller fotkryss. HÅG Conventio Wing er perfekt til møterom, konferanserom, skoler/universiteter, restauranter osv.

"Vi er beæret over å motta denne prestisjetunge internasjonale prisen i konkurranse med kontorstoler med design i verdensklasse. Det er også en anerkjennelse av det harde arbeidet og de store visjonene i R&D-teamet vårt, i samarbeid med designeren Peter Opsvik," sier adm. direktør Lars Ivar Røiri."

HÅG Conventio Wing er en stol med en inviterende "åpen bok"-design, som har en trendy og ung stil. Den kan stables, er miljøvennlig og har topp sittekomfort med HÅGs unike bevegelsesmekanisme. Denne anerkjennelsen fra designjuryen ved NeoCon® er en stor ære, og den inspirerer oss til å fortsette å fokusere på god design," sier direktøren for R&D, Hilde Britt Mellbye.

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism