27 februar 2006

Trestykker 06

TreStykker er en uavhengig workshop for arkitektstudenter fra de tre arkitektskolene i Norge: Sivilarkitektstudiet ved NTNU, Arkitekthøyskolen i Oslo (AHO) og Bergen Arkitektskole (BAS).

Sommeren 2004 var første gang workshopen ble arrangert, da det ble bygget et byromselement i form av en pir på Kongens gates allmenning i Trondheim.

Prosjektet ønsker en videreføring og søker nå etter sponsorer.

Broen som ble bygget i 2004 har endt opp som kortfilm.

Intensjonene bak TreStykker er å jobbe med en konkret situasjon. Gjennom å bygge selv får vi større materialforståelse, og vi lærer om hvordan skisser og ideer på tegnebordet fungerer i virkeligheten. TreStykker er en god mulighet for arkitektstudenter å komme i kontakt med leverandører, ingeniører, håndverkere, som er våre fremtidige samarbeidspartnere.

Næringslivet får gjennom TreStykker vist frem sine produkter, og på den måten markedsført seg mot en viktig kundegruppe.

TreStykker er et levende prosjekt i det offentlige rom. Vi ønsker å tilføre studentbyen Trondheim nye og spennende kvaliteter. Det temporære i TreStykker-prosjektene gir oss mulighet til å skape debatt og gjøre noe utenom det vanlige.

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism