17 oktober 2007

Garbage Warrior

Den kontroversielle amerikanske arkitekten Michael Reynolds, som portretteres i filmen GARBAGE WARRIOR, besøker BIFF og vil være tilstede ved flere filmvisninger. Han vil også holde foredrag i Bergen i regi av Bergen Arkitektskole og Bergen Arkitektforening.

Michael Reynolds er ikke som andre arkitekter, han har gjort det til sin livsoppgave å konstruere selvforsynte boligkomplekser av bildekk, tomflasker og blikkbokser.

Filmen "Garbage Warrior" er et underholdende portrett av en herlig ukonvensjonell kunstner som både er miljøkriger og redningsmann for folk som har mistet gård og grunn. Blant annet tar han teamet sitt med til tsunamiofre som har ventet i lang tid på at noen skal hjelpe dem med å få tak over hodet.

GARBAGE WARRIOR, som vises under BIFF, er også en film for jurister, som kan følge Reynolds' kamp mot byråkratene og de erkekonservative politikerne i New Mexico, som nekter å endre lovverket slik at hans visjonære konstruksjonsmetoder kan bli tillatt i delstaten. Filmen anbefales på det varmeste for alle som trenger inspirasjon til å tenke nytt i miljøspørsmål – og det gjelder jo de fleste av oss.

BERGEN INTERNASJONALE FILMFESTIVAL

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism