20 februar 2009

StatoilHydro til Fornebu

StatoilHydro har brukt et års tid på å finne den beste lokaliseringen for sitt fremtidige Oslo-kontor. Nå er det imidlertid inngått en intensjonsavtale med IT Fornebu Holding om 15 års leie av et nytt kontorbygg på 60.000 kvadratmeter.

Kontorbygget på ni etasjer, med fem fløyer satt sammen i stjerneform, skal reises på strandtomten ved siden av Telenor og Aker Solutions. Planlagt innflytting på Fornebu er tidlig høst 2012.

- Beliggenheten, tomten og bygget er utrolig flott, og vi ser spennende muligheter i bedriftsmiljøet her ute, sier direktør for eiendom og kontor i StatoilHydro, Svein Harald Storli til Budstikka.

Kontorutbyggingen i strandkanten innebærer at boligene som var planlagt på området, flyttes lenger inn på land - mot den planlagte grøntdiagonalen ned mot bebyggelsen i Rolfsbukta.

- Kontorbebyggelsen ligger utenfor hundremetersonen, og representerer en klart mindre grad av privatisering av strandsonen enn ved boligbygging. Vi opparbeider park og grøntanlegg i tillegg, sier IT Fornebu Holdings administrerende direktør Erik Løfsnes.

- Vi ser spennende muligheter - Fornebu - Budstikka i Asker og Bærum via TU.no

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism