08 desember 2009

THINK på klimatoppmøtet i København

Elbilene vil være tilgjengelig på Bella Centeret konferansesenter, fra åpningen av COP15 i dag og gjennom de to ukene konferansen varer. Konferansedeltakerne og journalister vil bli invitert til å kjøre elbilen under toppmøtet.

THINKs administrerende direktør, Richard Canny mener dette viser at elbiler er en trygg, morsom og praktisk form for transport. Han understreker videre at elektrifiseringen av transportsektoren er like stor som overgangen var til personlige datamaskiner og internett.

Canny sier videre: "THINK er stolt over å være en pioneer som knytter den nye energi-industrien sammen med tradisjonell bilindustri. Vår flåte med THINK City elbiler beviser at endringen har nådd et vippepunkt. Med en rekkevidde på opp til 180 km og med null utslipp, er THINK City er smart valg for deltakerne under COP15.!

THINK City er den første elbilen i verden som har mottatt den pan-europeiske typegodkjenningen innen sikkerhet og miljø for elbiler. Foreløpig har bilen hovedsakelig blitt solgt til flåtekunder, kraftselskaper og den kommunale sektor i pilot- og demonstrasjonsprogrammerer støttet av statlige insentiver.

THINK

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism