04 november 2007

18-etasjers hotell på Forus

Base Property har sammen med SE Arkitekter utarbeidet planer for et nytt hotell- og forretningsbygg i 18 etasjer. Stavangerregionens nye forretningssenter kan være klart allerede i 2011.

Bygget vil omfatte 32.000 kvadratmeter fordelt på to åpne plan, fire fleksible olan for kontorlokaler i fire plan, og et hotell i 18 etasjer. Hotellet skal inneholde fellesarealer som hager, terrasser, spisekjøkken, stue, lounge og medierom.

- Vi forholder oss til Forus slik det ser ut om fem og ti år. Da er SR-banks nybygg på plass. I tillegg vurderer Seabroker et World Trade Center. Med slike omgivelser blir dette bygget en lillebror, sier han.
Byggetomten ligger som nærmeste nabo til SR-banks nybygg. Det betyr gangavstand til et fremtidig bybanestopp og nærhet til parkeringshus.

Bygget som skisseres skal føres på to tomter. Base Property eier allerede den ene tomten, og har opsjon på kjøp av den andre.

Kjetil Andersen forteller at delen av bygget som skal inneholde fireetasjes kontorbygg og forretningsfasiliteter allerede er reguleringsmessig i orden. Diskusjonen nå blir høyden på den andre delen av bygget.

Forus kan få18-etasjers signalbygg

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism