23 mars 2014

Fartsglad transportsykkel

Forstillingen er noe av det som gjør denne sykkelen.
Danske Butchers & Bicycles viser en moderne, linjelekker lastesykkel med tre hjul som legger seg godt over i svingene. Det gjør det mulig å holde en fart som vanlige kassesykler kan se langt etter.

Sykkelen blir ikke akkurat rimelig. Den strømløse modellen Mk I vil koste 24 995 danske kroner med trinnløst navgir fra NuVinci: Storebroren Mk1-E koster deg 36 995 danske kroner med en midtmontert MPF-motor på 250 W og det samme navgiret. Sykkelen er bygget slik at du kan kjøpe versjonen uten elmotor, og enkelt ettermontere senere. Kalesje, seterygg med belter og reimdrift fra Gates Carbon Drive er ekstrautstyr.– Denne sykkelen er et objekt som skal erstatte en bil, og den blir en sentral del av familiens fremtid for de som kjøper. Derfor stiller vi ikke bare strenge krav til selve produktet, men også rammen rundt investeringen. Du vil ikke finne disse syklene hvor som helst, og vi leter nå aktivt etter forhandlere som deler vårt syn på kvalitet, forteller Jakob Munk i Butchers & Bicycles.

Rammen Butchers & Bicycles har utviklet leveres fra anerkjente produsenter på Taiwan. De fleste delene hentes fra ulike leverandører i Sverige, Danmark og Tyskland. Alt settes sammen til komplette sykler av utviklerne selv.
– Vi er overveldet over responsen som disse første modellene våre har fått. Vi får daglig henvendelser fra hele verden om hvor den kan kjøpes. Og svaret er at vi det første året kun selger fra eget showroom. Vi har vært flere ganger på Taiwan for å kvalitetssikre produksjonen av selve rammen der, men vi vil være helt sikre på at eventuelle småfeil lukes ut før vi lanserer syklene våre internasjonalt. Derfor gir vi ett års fri service på de første syklene, for å få full oversikt over hvordan de fungerer i praksis.

– Hjemme i Danmark er det faktisk fortsatt et stigende marked for slike sykler, også i Tyskland og USA merker vi stor interesse. Det samme gjelder også i Frankrike, Spania og England. I disse landene er lastesykler fortsatt en liten nisje, men med kapable elmotorer blir de nå et verdig alternativ til bilen.

Du skal kjøre en ganske usannsynlig fet bil for å matche denne turen til barnehagen. Her holder det ikke å komme med Tesla :)Kilde: transportsykkel.no

Legg inn en kommentar

 
Arkitektur  & Miljøteknologi Design: Templateism